سایقه این قنادی به سال 1345 برمیگردد که آقای قادر نوروزی سنگ بنای اون رو گذاشت. و این مسیر رشد تا امروز سال به سال ادامه داشته و توانسته با وجود گرانی های مختلف کیفیت خودش رو حفظ کنه. اگر در نزدیکی پاسدارن هستید حتما اسم سولدوش رو به یاد بسپارید. از دلایل شهرت این قنادی میشه به کیک های عروسی آن اشاره داشت.اگر به دنبال کیک چند طبقه خوب و مناسب میگردید قطعا توی این قنادی میتوانید به آن برسید. ظاهر خوش فرم و رنگهای متنوع، شیرینی ولیعهدی را به گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانها تبدیل کرده.
شیرینی نارگیلی
دانمارکیها، با سایزهای مختلف و تاپینگهای متفاوتی عرضه میشوند. براساس تعداد مهمانان، میتوانید این شیرینی را سفارش دهید. البته، درنظر داشتهباشید که، این نوع شیرینی، وزن نسبتا سنگینتری نسبت به دیگر شیرینی های خشک دارد و کمی حجیم است. به همیندلیل، با وزنی مشابه سایر شیرینی ها، از تعداد مهمانان کمتری، میتوان پذیرایی کرد.
- پاپیونی، کشمکشی، ناپلئون از شیرینی های قدیمی و سنتی این کافه محسوب می شود.
- رنگینک از نام اصیل یک دسر شیرازی برگرفته شده و پایه نام محصولات اصلی این مجموعه است.
- شربتی که شیرینی های شکرپاره را در آن می خوابانند، شیرینی مطبوع و معطری دارد و شما را مجذوب خود می سازد.
- اگر در فصل گرم جشن عروسی تان را برگزار میکنید، حتما تا زمان سرو، شیرینی ها را داخل یخچال نگهداری کنید.
باقلوای یزدی، سوهان قم و بادام سوخته شیراز، هم در ایران طرفدار زیاد دارند و هم خارجیها عاشقشان هستند. اینجا قرار است شما را با شیرینی های محلی ایران آشنا کنیم. شما می توانید با در نظر گرفتن موارد زیربهترین قنادی شیرازو یا هرجایی که می خواهید از آن خرید کنید را بیابید. کشمشی، زنجفیلی، مارمالادی، آلمانی، نخودچی، گردویی، پسته ای، نان پنجره ای، قرابیه و … کیکها یکی از انواع شیرینیها است که تاریخچه آن به اواسط قرن هفدهم در اروپا برمیگردد. در زمانهای قدیم وقتی صحبت از کیک میشد، بافت سبک و اسفنجی آن در ذهن مجسم میشد که هنوز هم افراد با همین باور شروع به پختن کیک میکنند.
ارد ، نشاسته ذرت ، نمک و بکینگ پودر را سه بار از الک رد میکنیم. زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده را هم زده تا کاملا فرم گرفته و در یخچال قرار دهید. حالا با کاتر خمیرو به ضخامت ۵ الی ۷ میل کاتر زدم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید کنار هم بچینید. بعد از۳۰دقیقه خمیر هزارلا رو از یخچال بیرون بیارید روی سطح کار آرد بپاشید و شروع به باز کردن خمیر کنید سعی کنید خمیر و بصورت بعلاوه (+) باز کنید.
مواد را در حد مخلوطشدن ورز دهید و مواظب باشید کـه زیاد اینکار را انجام ندهید زیرا خمیر شیرینی بـه روغن میفتد. پودر هل، گلاب و زرده و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و بـه خوبی مواد را با هم مخلوط کنید. پس از پر شدن کامل سینی، سینی را 10 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس در فر از پیش گرم شده بـه دمای 180 درجه سانتیگراد بـه مدت تقریبی 10 الی 12 دقیقه بپزید، در حدی کـه لبه کوکی ها کمی طلایی شود.
از ایام قدیم همیشه یکی از محبوب ترین خوراکی ها بین همه افراد شیرینی بوده است. این علاقه از کودکی وجود دارد و اکثر افراد علاقه زیادی به شیرینی جات دارند. شیرینی بهشتی در طعمهای مختلف زعفرانی، کاکائویی و رنگی پخت میشود و روی آن را معمولا خرفه میپزند که رایحه خارق العادهای دارد. زنجیره ای از مغازه ها و دکه های محصولات پخته شده است که عموماً در محل های پر رفت و آمد و شلوغی چون مراکز خرید و تفرجگاه ها، فرودگاه ها و استراحتگاه ها مستقر می شوند. آن ها همچنین پرتزل ها و ترکیب پخت خانگی دیگری را نیز ارائه می دهند. فرانچایزها، چندین گزینه برای انتخاب محل مغازه دارند ازجمله تفرجگاه ها و غیره، دکه ها، دکه های جانبی (بدون پخت در محل) و کامیون غذای سیار.
این قنادی قدیمی همواره توانسته است تا کیفیت و قیمت مناسب برای محصولات را حفظ نماید تا همواره بتواند مشتریان خودش را حفظ نماید. یکی از باحال ترین شیرینی فروشی های تهران، کوک هستش که چند تا شعبه در نقاط مختلف تهران داره. شیرینی، شورینی، نونینی، پورینی، کوکینی های کوک خیلی پرطرفداره تازه این تمام شیرینی ها نیست سری به یکی از شعبه های کوک بزن و تفاوت را از مجله آنلاین شیرینی تا نزدیک ببین.
بهترین شیرینی فروشی های تهران عاشقان شیرینی بخوانند سپنجا
نیشکر پلتفرم مستقل و مرکزی فعال برای ثبت سفارش ندارد اما اخیرا به سرویسهای سفارش آنلاین کیک و شیرینی پیوسته است. همه افرادی که از این شیرینی فروشی ، خرید کرند قطعا به دلیل کیفیت بالا دوباره بهش برگشته اند. اگر دنبال یک شیرینی سنتی شیک و مجلسی میگردید، شیرینی اتابکی بهترین گزینه است. عدهای هم بژی برساق را نوعی نان دانسته و آن را در کنار ماست میل میکنند. پادرازی هم یکی از شیرینی های محلی قزوین است، از محبوبترین آنها.
فضای کوچکی داخل قنادی به کافه برای نشستن، گفتگو و دورهمیهای مختصر اختصاص داده شده و خلاصه همه چیز رضایتبخش است. البته منو کافه نسبت به شیرینیهای متنوعی که پشت ویترین میبینید محدود است. طعم دلچسب و هوسانگیز شیرینی با تک تک لحظات خوش و به یادماندنی زندگی ما گره خورده است. حتی یک دورهمی ساده خانوادگی هم در فرهنگ ایرانی به صرف چای و شیرینی شکل میگیرد و این دسر یا میان وعده اجر و قرب زیادی بین ما ایرانیان خوش خوراک و خونگرم دارد. امکان نداره در تهران باشین و اسم کلیسای سرکیس مقدر سرو که در میانه خیابان کریم خان قد کشیده رو نشنیده باشید.