به عنوان یک متخصص بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)، می دانید که گوگل فهرست جستجوی گسترده ای با اطلاعات تقریباً در مورد هر چیزی و همه چیز دارد. یکی از ویژگی های قدرتمند نمودار دانش، توانایی آن در ارائه اطلاعات مرتبط برای کاربران شما بر اساس علایق آنها است. کشف کنید که چگونه از API Graph دانش برای تلاش های SEO خود استفاده کنید.
رابط برنامه نویسی برنامه جستجوی Google Graph دانش (API) یکی از قدرتمندترین ویژگی های جستجوی موجود در وب است. با استفاده از آن، میتوانید دادهها را از منابع مختلف (از جمله ویکیپدیا و کتابهای گوگل) جستجو کنید تا به وبسایت خود در رتبهبندی بالاتر در نتایج موتورهای جستجو کمک کنید.
اگر میخواهید سئوی خود را به سطح بعدی ببرید، این مقاله را بررسی کنید تا در مورد استفاده از Google’s Knowledge Graph Search API، از راهاندازی حسابتان تا کار با دادهها، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
API جستجوی نمودار دانش چیست؟
اگر به دنبال راهی برای افزایش رتبه وب سایت خود در گوگل هستید، استفاده از Knowledge Graph Search API ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد. این ابزاری است که شما را قادر می سازد تا موجودیت ها و حقایق را در نمودار دانش گوگل جستجو کنید.
در نمودار دانش گوگل می توانید اطلاعاتی درباره افراد، مکان ها، موضوعات، تصاویر و مفاهیم پیدا کنید. به طور خاص، شامل اطلاعاتی در مورد آنچه مردم در مورد آن موجودیت ها و روابط بین آنها می گویند. API جستجوی نمودار دانش به شما امکان می دهد این اطلاعات را به روش های مختلف جستجو کنید، از جمله بر اساس موضوع یا دسته.
برای استفاده از Knowledge Graph Search API، ابتدا باید یک حساب Google ایجاد کنید و محیط توسعه خود را راه اندازی کنید. پس از انجام این کار، می توانید شروع به ساخت پرس و جوهای جستجوی خود با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون کنید. پس از آماده شدن درخواست های شما، می توانید آنها را از طریق API به موتور جستجو ارسال کنید.
لازم به ذکر است که این یک موتور جستجو نیست. در عوض، آن یک است رابط برنامه نویسی کاربردی یا API که می توانید برای تکمیل تلاش های سئوی خود از آن استفاده کنید. با استفاده از Knowledge Graph Search API، میتوانید به وبسایت خود کمک کنید تا ایدهها و ارتباطات جدیدی را کشف کند که استراتژیهای بهینهسازی موتور جستجوی معمولی (SEO) شما ممکن است نتوانند آنها را پیدا کنند.
پنج مزیت برتر استفاده از API جستجوی نمودار دانش
Google Knowledge Graph Search API ابزار قدرتمندی است که می تواند به شما در بهبود سئو کمک کند. به شما امکان می دهد از پایگاه داده جستجوی گوگل به اطلاعات بینش دسترسی پیدا کنید.
همچنین به شما اجازه می دهد محتوای غنی ایجاد کنید که در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهد داشت. برخی از مزایای استفاده از Knowledge Graph Search API شامل موارد زیر است:
1. قابلیت دسترسی و قابلیت استفاده بهبود یافته است
API جستجوی نمودار دانش به شما امکان می دهد به سرعت و به راحتی به اطلاعات دسترسی داشته باشید. این بدان معنی است که شما می توانید به سرعت محتوای مرتبطی را که احتمالاً برای مخاطبان هدف شما جالب است، با حداقل تلاش پیدا کنید.
2. محتوای غنی تر ایجاد کنید
API جستجوی نمودار دانش به شما این امکان را می دهد که اطلاعات دقیق در مورد موضوعات مختلف را بررسی کنید. این بدان معنی است که می توانید محتوای جذاب و آموزنده تری برای وب سایت یا وبلاگ خود ایجاد کنید که در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد.
3. سئوی خود را بهبود بخشید
API جستجوی نمودار دانش به شما امکان میدهد به اطلاعات غنی درباره هر چیزی دسترسی داشته باشید، به این معنی که میتوانید محتوایی ایجاد کنید که بیشتر مورد علاقه کاربران جستجوی Google باشد. این به نوبه خود به شما کمک می کند تا رتبه سئوی خود را در موتور جستجوی گوگل بهبود بخشید.
4. بهبود ارتباط سایت
با گنجاندن محتوای مرتبط از نمودار دانش در وب سایت یا وبلاگ خود، می توانید به بهبود ارتباط سایت خود کمک کنید. این بدان معناست که کاربران گوگل هنگام جستجوی اطلاعات در مورد موضوعات خاص، سایت شما را بیشتر پیدا خواهند کرد.
5. اعتبار
سایت شما معتبرتر و معتبرتر به نظر می رسد، که منجر به نرخ کلیک (CTR) بالاتر می شود.
محدودیتهای API جستجوی نمودار دانش
اگرچه API جستجوی نمودار دانش، مانند هر ابزار دیگری قدرتمند است، اما محدودیتهای خاصی دارد که باید هنگام استفاده از آن برای اهداف سئو در نظر بگیرید. در اینجا چند مورد از مهمترین مواردی که باید در نظر داشته باشید آورده شده است:
- نتایج جستجو فقط شامل مواردی خواهد بود که گوگل ایندکس کرده است. به این معنی که اگر می خواهید محتوای شما در نتایج جستجو ظاهر شود، باید مطمئن شوید که گوگل آن را ایندکس کرده است.
- نتایج جستجو فقط شامل محتوای متنی از وبسایتهایی است که محتوای خود را به API جستجوی نمودار دانش ارسال کردهاند.
- نتایج جستجو فقط شامل محتوای انگلیسی زبان خواهد بود.
- نتایج جستجو فقط شامل صفحاتی می شود که با موضوع یا کلمه کلیدی خاصی مرتبط هستند.
- نتایج جستجو شامل صفحاتی نمی شود که از فهرست گوگل حذف شده اند.
- هنگامی که محتوای خود را به API جستجوی نمودار دانش ارسال می کنید، باید پیوندی به صفحه خود اضافه کنید.
- نتایج بر اساس بسیاری از عوامل از جمله مرتبط بودن محتوای شما و محبوبیت کلمات کلیدی مرتبط رتبه بندی می شوند.
در هنگام استفاده از API جستجوی نمودار دانش برای تلاشهای سئوی خود، این محدودیتها را در نظر داشته باشید، و باید بتوانید محتوای خود را بهطور برجسته در نتایج جستجو قرار دهید.
آیا Google Knowledge Graph رایگان است؟
بله، Google Knowledge Graph برای هر کسی که مایل به انجام این کار است رایگان است. با این حال، محدودیت هایی وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید. این ابزار سهمیه رایگان حداکثر 100000 تماس خواندنی در روز در هر پروژه را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد.
چگونه Google Knowledge Graph API را دریافت کنم؟
برای شروع کار با Google Knowledge Graph API، ابتدا باید برای یک حساب توسعه دهنده ثبت نام کنید. پس از ثبت نام، می توانید یک کلید API ایجاد کنید و شروع به استفاده از آن برای دسترسی به نمودار دانش کنید.
Google Knowledge Graph یک پایگاه داده عظیم از میلیون ها مورد است که کاربران می توانند آن ها را جستجو و جستجو کنند. این پایگاه داده برای یافتن اطلاعات و کمک به موتورهای جستجو برای درک حجم وسیعی از داده هایی است که فهرست می کنند.
برای استفاده از Knowledge Graph API، ابتدا باید یک شی Request ایجاد کنید. این شیء حاوی تمام اطلاعات مورد نیاز برای درخواست به Graph دانش از برنامه شما خواهد بود. هنگامی که شی درخواست خود را ایجاد کردید، سپس می توانید با روش های مختلف موجود در آن تماس بگیرید تا اطلاعات را بازیابی کنید یا در داده ها جستجو کنید.
مراحل استفاده از API جستجوی نمودار دانش
برای استفاده از Google Knowledge Graph Search API، ابتدا باید یک پروژه ایجاد کنید (اگر قبلاً آن را ندارید) و سپس یک کلید دریافت کنید. پس از آن، می توانید با استفاده از روش جستجو در اهداف پروژه خود، استفاده از API را شروع کنید. در اینجا چند مرحله اساسی برای استفاده از Knowledge Graph Search API آورده شده است:
1. یک کلید از گوگل دریافت کنید
راه های مختلفی برای دریافت کلید از گوگل وجود دارد. می توانید یک حساب کاربری با یک کلید درخواست کنید یا یک کلید مستقیماً از Google خریداری کنید.
2. آبجکت پروژه خود را تنظیم کنید
بعد از اینکه کلید خود را به دست آوردید، باید شی پروژه خود را برای دسترسی به API تنظیم کنید. این شامل تنظیم برخی از ویژگی ها، مانند زبان های جستجو و فیلدهایی است که می خواهید در نتایج جستجوی خود قرار دهید.
3. پارامترهای Queries خود را اعلام کنید
هنگامی که پروژه شما راه اندازی شد، باید برخی از پارامترهای پرس و جو را برای شروع جستجو اعلام کنید. این پارامترها شامل زبانی است که استفاده میکنید (مثلاً انگلیسی) و کلمات کلیدی یا عباراتی که میخواهید اطلاعاتی درباره آنها پیدا کنید.
4. جستجوهای خود را اجرا کنید
هنگامی که پرس و جوها و پارامترهای خود را اعلام کردید، می توانید متد جستجو را روی شی پروژه خود اجرا کنید و منتظر بمانید تا نتایج برگردند. نتایج جستجو حاوی اطلاعاتی درباره اسناد مرتبط با آن کلمات یا عبارات کلیدی و همچنین تصاویر یا ویدیوهای مرتبط خواهد بود.
5. تجزیه و تحلیل نتایج جستجو
نتایج جستجوی خود را تجزیه و تحلیل کنید و از آن داده ها برای تصمیم گیری بهتر در مورد محتوا استفاده کنید. این به شما کمک می کند محتوای مرتبط و با کیفیت بالا تولید کنید که در نتایج جستجوی گوگل رتبه خوبی داشته باشد.
6. بر عملکرد وب سایت خود نظارت کنید
رتبه بندی جستجوی گوگل وب سایت خود را به طور مرتب نظارت کنید تا تأثیر استراتژی محتوای خود را بر رقابت کلی سایت خود بسنجید.
7. از ابزارهای جایگزین برای متمایز شدن استفاده کنید
از سایر تکنیک های بهینه سازی موتور جستجو برای کمک به متمایز شدن محتوای خود از رقبا استفاده کنید.
با دنبال کردن این مراحل، می توانید مطمئن شوید که محتوای شما با کیفیت و مرتبط است و به شما کمک می کند در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتری داشته باشید.
نتیجه
امیدواریم این راهنما به شما بینشی در مورد نحوه استفاده از Google Knowledge Graph API در تلاشهای SEO شما داده باشد. این تجربه جستجوی متنی و غنی تر را برای کاربران فراهم می کند. برای استفاده از آن، سئوکاران اکنون می توانند محتوایی ایجاد کنند که نتایج بسیار مرتبط و کاربردی را به کاربران خود ارائه دهد.
اما این بدان معنا نیست که شما باید از خود راضی باشید. مثل همیشه، برای حفظ الگوریتم جستجوی جدید، کیفیت محتوای شما باید درجه یک باشد. به خاطر داشته باشید که راه های زیادی وجود دارد که این API می تواند مفید باشد، بنابراین آزمایش کنید و ببینید چه چیزی برای شما بهتر است.