اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از مجله خبری learn-seo دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.
بنابراین اگر از کلمه کلیدی مشخصی برای گرفته رتبه استفاده می کنید، مطمئن شوید کاربری که با جستجوی آن کلمه وارد سایت شما می شود، به هدف خود رسیده و اطلاعات کافی در آن زمینه را دریافت می کند. گوگل اشاره داشت است که 3 تا 5 کلمه ابتدایی یو آر ال بیشترین وزن را رتبه بندی دارند. لینک های داخل صفحه: چه تعداد لینک در یک صفحه وجود دارند؟ هر چه عملکرد صفحه بهتر باشد، بهینه سازی داخلی آن بهتر خواهد بود. چگونه یک صفحه را بهینه سازی داخلی کنیم؟ سئو و بهینه سازی کامل یک صفحه نیازمند اعمال تغییرات هم در متن و هم در کدهای صفحه است. سابقا برای اینکه یک صفحه رتبه خوبی بگیرد؛ کلمه کلیدی مد نظر خود را در اکثر نقاط صفحه و به تعداد زیاد به کار میبردند تا به موتورهای جستجو این طور القا کنند که این صفحه ارتباط زیادی با این کلمه کلیدی دارد و تجربه کاربری در اولویت مجله خبری learn-seo دوم قرار داشت. حداق برای یک بار هم شده، کلمه کلیدی صفحه را در تگ H2 نیز قرار دهید.
گوگل نیز این مورد را به صورت غیر مستقیم تایید کرده و اعلام کرده است: سایت هایی که کاربران فعال تری دارند، رتبه بالاتری کسب می کنند. به صورت تجربی مشاهده شده که سایت هایی که دارای کامنت های بیشتری در پست های خود هستند، معمولا رتبه بهتری کسب می کنند. کلمات پر کاربردی مانند “سال جاری (1396)”، “بهترین”، “راهنما” و “بررسی” می تواند به رتبه صفحه شما در عبارات کلیدی بلندتر کمک زیادی کند. جدا از اینکه سئو داخلی مناسب، موجب تفسیر بهتر موتورهای جستجو از سایت شما می شود، به کاربران نیز کمک می کند تا محتوای یک صفحه را بهتر درک کنند. این یکی از راه های سئو کلاه سفید برای گرفتن ترافیک بیشتر می باشد. موتورهای جستجو صفحات را بر اساس مفهومشان به کاربران نمایش می دهند و عبارات مترادف با کلمه کلیدی را نیز در نظر می گیرند. بنابراین کلمات مشابه و مترادف با کلمه کلیدی اصلی را همواره در متن به کار ببرید. همواره کلمه کلیدی را نیز در یو آر ال ها به کار ببرید. به همین دلیل همواره بعد از نوشتن یک مطلب از خود بپرسید که آیا این مطلب با کلمه کلیدی مشخصی که برای آن انتخاب کرده اید، با خواسته کاربران تطابق دارد یا نه.
منظور از سئو داخلی، هم بهینه سازی محتوا و هم کدهای HTML وب سایت است. منظور از لینک های خارجی، لینک هاییست که به سایر سایت ها داده می شوند. در نقطه مقابل سئو داخلی، سئو خارجی یا Off-Site SEO وجود دارد که شامل لینک های خارج از سایت شما و همینطور دیگر سیگنال هاییست که از محیط اینترنت به سمت سایت شما ارجاع داده می گردد. سیگنال های اجتماعی شاید به صورت مستقیم در رتبه سایت تاثیری نداشته باشد، اما مطمئنا موجب افزایش ترافیک سایت می گردد. سئو داخلی که از آن با عنوان های On-Site SEO و On-Page SEO نیز یاد میشود، به مجموعه اقداماتی اطلاق می گردد که با استفاده از بهینه سازی عناصر یک سایت، موجب افزایش رتبه و ترافیک سایت از موتورهای جستجو شوید. تگ H1، مهمترین هدینگ هر صفحه است و بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا نیز به صورت اتوماتیک این تگ را به کد صفحه اضافه می کنند.
در صورتی یک صفحه از شانس کسب رتبه خوب برخوردار است که دارای محتوای عمیقی درباره موضوع مورد نظر خود باشد. در حالت کلی هرچه کلمه کلیدی به شروع عنوان صفحه نزدیکتر باشد، احتمال اینکه آن صفحه رتبه بالاتری کسب کند، بیشتر است. چیزی که برای گوگل از اولویت بالایی برخوردار است؛ مرتبط بودن صفحه با خواسته کابران می باشد. یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت، GTMetrix است. بنابراین موتورهای جستجو می توانند به این واسطه بهترین و مناسب ترین صفحات را با توجه به جستجوی کاربران به آنها ارائه دهند. همچنین به تکرار ترکیب های مختلف از کلمات کلیدی به علاوه مترادفاتشان توجه می کنند. یکتا بودن: مطالب سایت شما نبایست کپی از سایت های دیگر بوده و بایست به صورت اختصاصی نوشته شوند. با نوشتن مطالب دقیق و بلندتر کاربران را در سایت نگه داشت و اصطلاحا Dwell Time را افزایش دهید. با استفاده از راهکارهایی که در ادامه خدمتان عرض می کنیم و همینطور مطالب مرتبط با سئو داخلی که در انتهای همین صفحه آمده اند، می توانید از عهده این مهم برآیید. به همین سادگی صفحه ای که برای کاربران خوشایند نبود، در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار می گرفت.