چک لیست سئو محتوا

عنوان سئو باید با احساسات مخاطب بازی کند. برای نوشتن توضیحات متا هم حتما سعی کنید احساسات مخاطب را تحت تاثیر قرار دهید . هنگام نوشتن و بارگذاری محتوا نیم نگاهی به این چک لیست داشته باشید تا چیزی از قلم نیوفتد. سرعت بارگذاری سایتتان باید بالا باشد . تگ های تکراری میتواند خیلی برای سئو سایتتان مضر باشد . لینک های داخلی باعث گردش رباتهای خزنده در سایتتان میشوند . در این مقاله به دنبال ارائه بهترین استراژی های سئو و بهینه سازی هستیم که در ادامه با همه ی آن ها به همراه نکات مهم آشنا می شوید. یکی از مهم ترین و اولین اقدامات لازم برای تولید محتوا کلمه ی کلیدی است . کلمه های کلیدی طولانی مناسب تر هستند. شما میتوانید به توصیه های گوگل گوش کنید و سئو کلاه سفید را دنبال کنید یا مانند یک فرزند ناخلف از قوانین سرپیجی کنید و سئوی کلاه سیاه را دنبال کنید. با کپی پیست کردن و یا گذاشتن مطالب تکراری به هر طریقی با دست خودتان سایت و صفحه و محتوایتان را به آتش میکشید . خود گوگل هنگام سرچ کردن پیشنهادات خوبی میدهد .

رسانه های مختلف مثل عکس و فیلم و اینفوگرافی و… گوگل فقط متن ها را میفهمد و باید رسانه ها را برایش شرح دهیم. اما دقت کنید که با ویژگی ALT توضیحات لازم را در مورد رسانه ی انتخابیتان به گوگل بدهید . خود گوگل این مورد را جز موارد سئو سایت بیان کرده است مجله خبری learn-seo . با اینکار یک محتوای تر و تمیز و سئو شده دارید که هم مورد پسند گوگل خواهد بود و هم مخاطب . تجربه ثابت کرده به کار بردن اعداد عنوان سئو شما را کاربردی تر میکند. از صفت های دارای ” تر ” و ” ترین “ استفاده کنید. آدرس صفحه ، ابتدایی ترین چیزیست که ربات های گوگل بررسی میکنند . مهمترین و حیاتی ترین بخش چک لیست سئو محتوا همین عنوان مجله خبری learn-seo سئو است . چک لیست سئو محتوا ؛ یک لیست جمع و جور از کارهای لازم برای نوشتن محتواست. رقیب خود را بشناسید و قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید محتوای رقیب را بررسی کنید. اگر باعث شوید مخاطبان گوگل پس از ورود به سایت شما همه ی اطلاعات لازم را بدست اورند و نیاز به سرچ دوباره نداشته باشند ؛ گوگل عاشقتان میشود. گوگل به هیچ وجه مطلب تکراری را نمیپذیرد .

اما نکته ای که به گوگل مربوط است کامل و جامع بودن محتوای شماست . مانند گوگل سرچ کنسول و فیلتر کوئری. چون که هم کمتر کار شده اند و هم مخاطب بیشتر آنها را سرچ میکند. اگر بیشتر از ۷۰۰ باشد چه بهتر . سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟ ” بدنه ی محتوا ” را هر چه میتوانید پر بار کنید! مقالات و صفحات قبلی را چند وقت یک بار آپدیت کنید. سعی کنید URL مناسبی انتخاب کنید . اگر صفحه قدیمی است و رتبه ی خوبی دارد URL آن را تغییر ندهید. گویی این کافی نیست، اگر بتوانید چندین کلمه کلیدی را در موقعیت خود قرار دهید یا خود را وارد سئوی بین المللی کنید، مزایای آن چند برابر خواهد شد. نسخه موبایل را در اولیت قرار دهید . حواستان حسابی به نسخه موبایل سایت باشد . حواستان را جمع کنید . لینک های شکسته سایت را پیدا و رفع کنید . زودتر آنها را پیدا و اصلاح کنید . سعی کنید با کاربر تعامل داشته باشید و بازخورد بگیرید . سعی کنید کلمه کلیدی هم چند باری در هدینگ ها ( تیترهایی که با h2,h3,h4 مشخص میکنید ) به کار برود .

کار تکراری کردن در برابر گوگل محکوم به نابودیست . اینکه چقدر بنویسید و چطور بنویسید کاملا به خودتان و موضوع محتوایتان برمیگردد . حتما و حتما مربوط به موضوع محتوایتان آدرس را انتخاب کنید. متنی که مینویسید حتما باید بیشتر از ۳۰۰ کلمه باشد . حتما یک بار از کلمه ی کلیدی استفاده کنید . نکته کنکوری این قسمت این است که سعی کنید در ۱۵۰ کلمه ی اول مقاله حتما از کلمه کلیدی استفاده کنید ، این کلمات ابتدایی برای گوگل خیلی اهمیت دارند. ما وقتی یک محتوا ایجاد میکنیم حتما انتظار داریم به انداره تلاشمان از محتوا بازخورد بگیریم. 2. بعد از ورود به سایت روی گزینه upload files کلیک کنید و سپس تصاویری که میخواهید حجم آنها را تغییر دهید انتخاب نمایید.کمی به پایین اسکرول کنید گزینه Quality را میبینید. توضیحات متا : توضیح دهید چرا مخاطب باید سایت شما را انتخاب کند… اینجا هم به کار بردن اعداد و نام برند به بهتر شدن متا کمک میکند . به جذابیت محتوا کمک میکند . سئو محتوا به ما کمک میکند تا محتوای تولید شده بالاترین کیفیت را دارا باشد . محتواهای جدید را حرفه ای و با کیفیت تولید کنید . هر چه صفحه لینک های با کیفیت بیشتری دریافت کند، ارتباط بیشتری در بازار خواهد داشت.